tuotanto

painotekniikat

TIEDONJANOISILLE LISÄTIETOA

PAINOTEKNIIKOISTA JOILLA ME TÖITÄ TEEMME

Me neuvomme aina asiakasta oikean painotekniikan valinnassa. Sinun ei siis tarvitse tietää mikä painotapa on tuotteellesi paras. Mutta tiedonjanoisille tässä taustaa tuotannostamme ja tekstiilipainatuksen saloista.

silkkipainatus

Tuttavallisesti myös suorapainatus. Tehdään silkkipainoväreillä, painamalla ne suoraan tekstiilin pintaan seulan läpi. Painatukseen on saatavilla kaikki eri värit. Määritämme värit asiakkaan ohjeistamien PMS sävyjen kautta värikartasta. Mahdollista myös koho-, glitter-, kulta-, hopea-, sekä pimeässä hohtava fosforipainatus.

Silkkipainatusta pidetään kestävänä, hyvännäköisenä ja kustannustehokkaana painotapana.

Silkkipainatusta tehdään meidän tuotannossamme pääosin automaattikaruselleilla, mutta mahdollista on myös toteuttaa tuotteita tarpeen mukaan ihan käsipelillä.

Suorapainatuksen hinnoittelu perustuu aloituskuluun sekä kappalehinnoitteluun värien ja tekstiilien määrän mukaan.

Suorapainatus eli silkkipainatus paitoihin tai tekstiileihin.

siirtokuvapainatus

Siirtokuva prässätään lämmön ja puristuksen avulla tuotteeseen kiinni. Tämä mahdollistaa painamisen myös tuotteisiin, jotka eivät silkkipainatukseen sovellu esim. vetoketjujen, taskujen tai saumojen vuoksi.

Siirtokuva on myös oikea valinta tarkempiin monivärisiin kuviin, ja vaikka ihan valokuvatasoisiin painatuksiin.

Siirtokuvahinnoittelussamme olemme eritelleet 1-väriset ja moniväriset siirtokuvat erikseen, eli työn värien määrää ei lasketa yhtä tarkkaan kuin suorapainossa. Uusinta- aloituskulu on siirtokuvilla huomattavasti edullisempi kuin suoraan painettaessa.

Meiltä voit tilata erikseen myös vain siirtokuvat, ja prässätä ne itse tuotteeseen!

Siirtokuva painetaan juuri kyseiselle tuotteelle sopivalla tavalla, ja prässätään siihen kiinni oikeilla asetuksilla. Nämä asiat vaikuttavat painatuksen laatuun ja kestävyyteen.

Pitää siis tietää mitä tekee. Ainakin, jos kyseessä ei ole polttaripaita, jota aiotaan käyttää vain kerran.

Meillä on käytössä erilaisia tapoja tuottaa siirtokuvia: teemme niitä silkkipainettuna, tulostamme digitaalisesti tai leikkaamme kalvosta. Viimeisin konehankintamme on suoraan painettavalle kalvolle värin tulostava DTF- siirtokuvatulostin.

= molemmilla tavoilla saadaan kestÄvÄ ja laadukas painatus

Sopivan painotavan ratkaisee tekstiilin materiaali, tuotteen käyttötarkoitus ja värien määrä, sekä mahdolliset tehostekeinot, kuten heijastavuus.

Kustannuksissa siis kaiken kaikkiaan määrittävää ei ole vain suoraan painotapa, vaan oikean painotavan valinta oikealle tuotteelle.

Siirtokuvapainatus, lämpöprässäyksellä kiinnitettävä siirtokuva paitoihin tai muihin tekstiileihin.
Silkkipainatus paitoihin tai muihin tekstiileihin on kestävä ja laadukas painotapa.
tekstiilipaino – Ota yhteyttÄ

HALUATKO TARJOUKSEN?

Jos haluat tietää enemmän palveluistamme tai saada tarjouksen painotöistä – laita sähköpostia, soita tai käytä vieressä olevaa lomaketta.

Sähköposti

Puhelin

SÄhkÖposti

tuotanto@kasipaino.fi

Puhelin

040 125 0096

Palvelemme

Ma-Pe 8:00 – 16:00

Sijainti

Tampere