liikelahjataloille

jÄlleenmyyjille

tyÖvaatetoimijoille

tyÖvaatetoimijat ja jÄlleenmyyjÄt kuten

liikelahjatalot

Kasipaino toimii pääasiassa alihankkijana liikelahjojen ja työvaatteiden toimittajille. Jatkuva yhteistyö ja kiinteä hinnoittelu tuo kumppaneillemme helppoutta: jokaista työtä ei tarvitse kilpailuttaa erikseen.

Jatkuva yhteistyö brändimerkkausten tai liikelahjojen osalta tehostaa toimintaa, sillä logojen, painomateriaalien ja värisävyjen hallinta ei työllistä joka projektin kohdalla erikseen. Säilytämme kaikki tiedot jo tehdyistä töistä ja hinnoittelussamme uusintatilausten aloituskulut ovatkin halvempia.

Kasipaino hoitaa alinhankintatyöt anonyymisti. Olemme tarkkoja referenssiluvista. Lisäämme tarvittaessa sovitusti valmistuttaja-tiedot ja labelit, ja käytämme yrityksen valitsemia ja toimittamia pakkausmateriaaleja ja teippejä.

Voimme käyttää asiakkaan postin sopimustunnuksia, ja tehdä paikan päällä tuotteiden toimituksen ohjeistettuun osoitteeseen. Lisäämme paketteihin asiakkaan halutessa heidän toimittamansa omat lähetteet.

Voit tilata tuotteet meille suoraan tavarantoimittajalta. Tarkistamme tilauksesi painamisen yhteydessä. Meillä on käytössä viikkotoimitukset mm. GC Sportswearin kanssa, eli saat suomesta toimitettavat tuotteesi rahtivapaasti meille.

Autamme asiakkaitamme myös painatusten ja tuotteiden suunnittelussa, ja vedostamme kuvan tuotteesta sähköisesti ennen painamista.

jÄlleenmyyntiasiakkaillemme tarjoamme
  • Kiinteä merkkaushinnasto
  • Sopimushintaiset toistuvat työt
  • Tukea projektinhallinnassa
  • Vedokset ilman lisäkuluja
Tekstiilipaino silkkipaino paitoihin ja liikelahjoihin. Paitapaino silkkipainokone automaattikaruselli.
Tekstiilipaino Tampere Kasipaino.
Tekstiilipaino Tampere Kasipaino.
tekstiilipaino – Ota yhteyttÄ

HALUATKO TARJOUKSEN?

Jos haluat tietää enemmän palveluistamme tai saada tarjouksen painotöistä – laita sähköpostia, soita tai käytä vieressä olevaa lomaketta.

Sähköposti

Puhelin

SÄhkÖposti

tuotanto@kasipaino.fi

Puhelin

040 125 0096

Palvelemme

Ma-Pe 8:00 – 16:00

Sijainti

Tampere